Svishtov devine arena de lupte cu gladiatori si marsuri de legiunile romane

4 Eagle On the Danube Festivalul va avea loc în Svishtov între 27 şi 29 mai 2011

Valete Dear Friends,

Suntem încântaţi să vă invităm la cel mai mare festival din Bulgaria pentru recrearea evenimentelor din trecutul glorios al ţării noastre. Două sute reenactors şi de tone de arme se vor întâlni în apropierea Dunării. La sfârşitul lunii mai (27 - 29.5), cetatea Novae Roman (acum cunoscut ca Svishtov), va deveni scena de marsuri ale legiunilor, luptele cu gladiatori, invaziile barbare, lupte, concursuri şi o grămadă de surprize care vă vor aduce în vremurile de strămoşii noştri vechi. Pentru iubitorii de cultura clasica -, considerentele piese de teatru si expozitii. Ne-ar fi onorat dacă ne pierdem împreună în istorie!

SVBEEQV

Si Vales Bene Est, Ego Quoque Valeo (salut un roman, "Daca esti bun, atunci eu sunt bine") Pentru orice întrebări, vă rugăm să contactaţi nostru Comitetul de organizare

A patra ediţie

Svishtov va deveni arena de lupte cu gladiatori pentru al patrulea an consecutiv, ca unic pentru Bulgaria festival reconstituire Eagle on the Danube va avea loc în luna mai. Festivalul recreeaza istorie veche - de viaţă, cultura şi ciocniri militare între Imperiul Roman şi triburile şi popoarele lumii cunoscute (traci, daci, goţii). Nu va fi o prezentare pe bucătărie romană (se bucură de interes fantastic), tir de artilerie Roman (ballistae, scorpioni şi catapulte), un simpozion privind civilizaţiile antice, teatru. Nu va fi un vechi-ca provocare pentru aptitudinile gladiatori mic şi un test de televiziune pentru colegii lor mai mare - iubitorii de istorie antică.

Realizare

Unul dintre marile succese ale festivalului este faptul că timp de trei ani a reuşit să intre în calendarul internaţional de evenimente, şi grupuri nu numai din Europa, ci din Statele Unite ale Americii arată interes în ea. În acest an ne aşteptăm reenactors chiar din Bangladesh şi India! Festivalul a impus deja ca un forum de întâlnire pentru iubitorii de antichitate din diferite părţi ale Europei şi a lumii.

Participanţii

Eagle on the Danube va implica grupuri de reconstituiri istorice din Svishtov, alte părţi ale Bulgariei şi în întreaga Europă. Festivalul va prezenta arme antice şi reconstituiri de război, obiceiurile şi cultura din traci, daci, romani, goţi şi altele.

Organizatori

Organizatorii evenimentului sunt Svishtov Municipiului şi a Consiliului de Turism - Svishtov. În ediţiile sale anterioare festival au primit sprijin de la Ministerul Finanţelor, Ministerul Culturii si Ambasada Italiei.

Premiul

Premiul pentru "contribuţia la conservarea patrimoniului cultural" vor fi prezentate în timpul festivalului primul castigator al acestui premiu este profesor Bozidar Dimitrov.. El este acum presedinte al comisiei care determină câştigătorul din acest an a fost domnul Boiko Borisov. câştigătorul acest premiu în 2010, datorită contribuţiei sale în lupta împotriva raidurilor comori-hunter ca secretar al Internelor şi sprijinul puternic pe care le are ca prim-ministru în această privinţă.Ediţia precedentă a Festivalului în    2008   2009   2010Ediţia precedentă a Festivalului în    2008   2009   2010Parteneri

Municipiul Svishtov

Consiliul de Turism-Svishtov

FOCUS Information Agency

BG Info Channel

Muzeul de Istorie - Svishtov

Opera si Filarmonica Societate - Ruse

Centrul de Afaceri SvishtovContactati-ne

Municipiul Svishtov

Svishtov 5250
Str. Tsanko Tserkovski, nr. 2
Tel: 0631/60 854, 60 688
Fax: 0631/60 504
e-mail: obshtina@svishtov.bg
www.svishtov.bg